Kvásková bageta
Kód: 196Detailní popis produktu
Křupavá kůrka kváskové bagety vzniká díky její péči. Na její výrobu používáme pšeničnou mouku z rodinného mlýna Tupesy, živé těsto pak necháme odpočívat přes noc a ráno šup do pece, abyste ji měli krásně nadýchanou, křupavou a zlatavou.
Skladování: Důrazně nedoporučujeme skladovat bagetu v igelitovém sáčku. Zapaří se a doslova udusí. Použijete-li namísto lněný pytlík, nebo čistou utěrku, vydrží vám déle.
Složení: pšeničný kvas, pšeničná mouka, sůl, voda.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná cukrárna v Rohatci, která v režimu "pečeme pro veřejnost" funguje od roku 1993. Tomšejovic koláče zná celé Hodonínsko a Břeclavsko, mezi stálé zákazníky však patří např. i Pavel Nedvěd nebo známí pražští herci.